Mød et af vores Advisory Board-medlemmer: Mads Grønnegaard-Kieler
Advisory board: Mads Grønnegaard-Kieler
October 3, 2023
”Når vi skal prioritere de knappe samfundsressourcer, så er det afgørende, at vi har et klart billede af, hvilken værdi vi forventer at en given indsats vil skabe - for den enkelte og for samfundet som helhed,”

Mads Grønnegaard-Kieler er budgetchef på Rigshospitalet, og nu også en del af vores Advisory Board. Og i netop sundhedsvæsenet mener Mads, at der er behov for større indsigt i den sociale værdi af behandling, hvis vi skal kunne træffe kloge og nogle gange svære beslutninger.

“Der er eksempelvis i sundhedsvæsenet en voksende erkendelse af, at hvis vi skal træffe kloge, men også svære, prioriteringsmæssige beslutninger i fremtiden, så er en øget indsigt i, hvilken værdi en given behandling, diagnostik eller andre interventioner skaber for den enkelte patient, en afgørende brik,” fortæller Mads.
“Jeg synes derfor, at det arbejde som er sat i gang i Open Social Value Bank har mange spændende perspektiver. Jeg glæder mig både til at blive inspireret og til at bidrage til arbejdet.”

I Open Social Value Bank er vi utrolig glade for at have fået Mads med på holdet. Vi mener selvsagt også, at der er et behov for større indsigt i den sociale værdi, når vi som samfund investerer på den store klinge, såsom på sundhedsområdet.

Det er vigtigt for os, at OSVB bliver et brugervenligt og forståeligt værktøj, som beslutningstagere og sociale aktører rent faktisk kan bruge.

Her deler Mads vores ambition:

”Ambitionen bør være, at OSVB udgør et attraktivt værktøj for aktører på socialområdet til prioritering af konkrete sociale indsatser. Og samtidig håber jeg, at OSVB kan give et bidrag ind i den samlede diskussion af, hvordan vi evaluerer værdien af indsatser på social, sundheds eller andre velfærdsområder.”

Velkommen i Advisory Boardet, Mads. Vi glæder os til samarbejdet!

Sammenfatning
Mads Grønnegaard-Kieler indtræder i vores Advisory board i OSVB og deler sin ambition for OSVB: "Ambitionen bør være, at OSVB udgør et attraktivt værktøj for aktører på det sociale område til at prioritere konkrete sociale indsatser. Og samtidig håber jeg, at OSVB er et attraktivt værktøj for aktører på det sociale område. kan bidrage til den overordnede diskussion af, hvordan vi vurderer værdien af indsatser på social-, sundheds- eller andre velfærdsområder."
Download PDF
Contact OSVB

Kontakt os

Skriv en besked til os for yderligere information, så vender vi tilbage til dig på mail.
Tak! Din indsendelse er modtaget
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.